Saldırıda ölen Başkan Yıldız unutulmadı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantısında, silahlı saldırıda yaşamını yitiren Gürsu Belediye Başkanı Ak Partili Cüneyt Yıldız’ın koltuğuna fotoğrafı ve karanfiller konuldu.

Saldırıda ölen Başkan Yıldız unutulmadı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Ödünç’ün başkanlığında toplanan  Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin mayıs ayı ikinci oturumu, buruk geçti. Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın makamında silahlı saldırıya uğrayıp yaşamını yitirmesinin ardından ilk kez toplanan Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde, Yıldız’ın vefatından dolayı hüzün vardı. Mecliste her zaman oturduğu yere Cüneyt Yıldız’ın fotoğrafı kondu, sandalyesi de karanfillerle donatıldı. 

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Ödünç, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın hain bir saldırıya maruz kaldığını belirterek, “20 Mayıs’ta görevinin başında  bir saldırıya uğrayarak ağır yaralanan ve 26 Mayıs’ta şehitlik mertebesine ulaşan çok kıymetli dostum Cüneyt Yıldız’ı, 27 Mayıs tarihinde Gürsu Belediyesi önünde yaptığımız devlet töreniyle ve Merkez Camii’ndeki cenaze namazıyla Hakk’a uğurladık. Başkanımız, ilk göreve geldiği zaman, Gürsu Belediyesi önünde yaptığı konuşmada, ‘Ben belediyeye cennetimi kazanmak için geliyorum. O niyetle göreve başlıyorum’ demişti. Belki o amacına ulaştı, Allah onu cennetine koysun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X