Salih Top: 10 vekil bizi iktidar yapar

CHP Bursa Milletvekili aday adayı Salih Top, 29 Mart’ta gerçekleştirilecek ön seçimin büyük bir önem taşıdığına dikkati çekerek; “Eğer sağduyuyu sahip kılabilirsek, Bursa’yı, Türkiye’yi ve partiyi iyi tanıyan adaylar ile 7 Haziran seçimlerine girebilirsek

Salih Top: 10 vekil bizi iktidar yapar

Aday Adaylığı çalışmaları kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam eden CHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Salih Top, CHP Akpınar Mahalle Temsilciliği’nde üyeler ile bir araya geldi. 

Ziyaretlerde üyelerin isteklerini dinleyen ve projeleri hakkında bilgiler veren Salih Top, özellikle bu dönemde CHP’nin ülke genelinde büyük destek aldığına işaret etti. 

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibinin yaptığı başarılı çalışmalar neticesinde partinin ciddi bir yükseliş ivmesi yakalayacağına inandığını kaydeden Top, 7 Haziran’ın Türkiye için dönüm noktası olacağını vurguladı. 

Salip Top, “Türkiye’yi iyi tanıyabilecek profesyonel adaylarla yürüyebilirsek, 7 Haziran için böyle isimlerden kadro oluşturabilirsek, en az 8,9 hatta 10 vekil çıkarabiliriz. Eğer 10 vekil çıkarabilirsek CHP iktidar olacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X