Salih Top’tan teşkilat ziyaretlerine devam

CHP Bursa milletvekili aday adayı işadamı Salih Top, ön seçim çalışmaları kapsamında teşkilat ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Salih Top’tan teşkilat ziyaretlerine devam

Son olarak CHP Yıldırım Kadın Kolları, Yıldırım’da mahalle temsilciliklerini ve Osmangazi’deki mahalle temsilciliklerini ziyaret eden Top, yoğun bir ilgi ile karşılandı.

SEFERBERLİK UYARISI

Ziyaretlerde üyelerle karşılıklı fikir alışverişinde bulunan ve vekil olması durumunda yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler veren Salih Top, 29 Mart’ta yapılacak ön seçimlerin önemine vurgu yaptı.  

Ön seçimde halktan karşılık bulacak bir liste çıkarabilmek için CHP’li üyelere büyük bir görev düştüğünü bildiren Top, şöyle konuştu:

“AKP iktidarının her alanda yanlış ve kötü politikalar uygulayarak vatandaşı zorda bırakıyor. 7 Haziran’daki seçimler bizim için, çocuklarımız için, torunlarımız için çok büyük önem arz ediyor. AKP’nin zamanı doldu. Partimizin iktidar yürüyüşü başladı. Adeta bir seferberlik ilan edilmişçesine hareket etmemiz gerekiyor. Bu fırsatı geri tepmemeliyiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X