Salman: Esnafımızla işbirliğine açığız

BESOB Başkanı Arif Tak, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’ı ziyaret etti.

Salman: Esnafımızla işbirliğine açığız

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Sohbet havasında geçen ziyarette  Arif Tak, çalışmalarını anlattı. 

Başkan Salman ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, BESOB’un çalışmalarının Bursa açısından önemine vurgu yaptı. Salman, Bursa’da esnaflık kültürünün geçmişinin yüzyıllara dayandığını belirterek, şehrin ekonomisinin en önemli yapıtaşlarından birinin de esnaflar olduğunu söyledi. 

Başkan Salman, Bursa’nın ekonomik potansiyellerini işleyen çalışkan, üretken nüfusunun yanı sıra geçmişi yüzyıllara dayanan esnaflık kültürü ile de Türkiye’nin en önemli ekonomik değerlerinden biri olduğuna vurgu yaparken, ‘Esnafımızın geleceğe güvenle bakması ülkenin geleceğini sağlama alması ile eşdeğerdir. Bu anlamada esnaflarımızın yanında olacak, onlara destek verecek her türlü işbirliğine açık olacağız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X