Salman: Gücümüz birlikteliğimiz

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, geçmiş dönem il başkanları ve milletvekilleri ile toplantıda buluşarak çalışmaları masaya yatırdı.

Salman: Gücümüz birlikteliğimiz

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, geçmiş dönem il başkanları ve milletvekilleri ile biraraya geldi. Toplantıya Şevket Orhan, Hayrettin Çakmak, Nagip Vardar, Sedat Yalçın, Cemalettin Torun, Ali Kul, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Mustafa Öztürk, Faruk Ambarcıoğlu, Niyazi Pakyürek, Sedat Kızılcıklı, İsmet Su, Ali Koyuncu, Zafer Hıdıroğlu, Abdülmecit Alp ve Mehmet Emin Tutan gibi il başkanlığı ve milletvekilliği görevlerinde bulunan isimler katıldı. 

Yeni dönemde çalışmalarını ve hedeflerini anlatan Başkan Salman AK Parti teşkilatlarının gücünü birlik ve beraberlikten aldığına vurgu yaptı. Başkan Salman, partilerinin kuruluşundan bu yana Bursa teşkilatlarının her kademeden üyesi ile şehirleri ve Türkiye’nin geleceği için önemli işlere imza attığını belirtti. 

Başkan Salman, AK Parti teşkilatlarındaki birlikteliğin gücüne vurgu yaparak şunları söyledi: 

“Bizler liderimizin ve partimizin, ülkemizin önüne koyduğu büyük hedefler yolunda önemli bir misyon üstlendik. Bu yolda teşkilatlarımızın kuruluşundan bu yana partimize hizmet vermiş, tecrübeleriyle partimizin ve teşkilatlarımızın kurumsal hafızasını oluşturan başkanlarımız, milletvekillerimiz ile  her kademeden teşkilat  üyemizin desteğine ve görüşlerine ihtiyacımız var. Bu birliktelik partimizi ve Türkiye’yi büyük hedeflerine taşıyacaktır.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X