Salman: ‘Teveccüh bizi sevindiriyor’

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman görevine başladığı günden bu yana gösterilen ilgi ve teveccühün kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Salman: ‘Teveccüh bizi sevindiriyor’

Başkan Salman, görevine başladığı ilk gün itibari ile Bursa’ya, Türkiye’ye ve partilerine değer katacak kadroların oluşturulması için kolları sıvadıklarını belirterek, “Çok şükür ki yönetimimizde yer alarak, çalışmalarımızda aktif rol almak isteyen AK Parti ve Türkiye sevdalılarının çok büyük bir teveccühü var. Şu ana kadar rekor sayılabilecek miktarda başvuru aldık. Bu durum, partimize olan ilginin, birlik ve beraberliğimizin en büyük örneklerinden birini oluşturuyor” dedi.

Bursa’ya, Türkiye’ye ve AK Parti’ye hizmet edecek en doğru isimleri belirlemeye çalıştıklarının altını çizen Başkan Salman, “Şu ana kadar çok değerli dava arkadaşlarımız başvuruda bulundu. Bu süreçte acele etmeden, partimizin istişare kültürüne uyarak, en doğru isimleri belirlemeye çalışıyoruz. İnşallah bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen her kademeden teşkilat mensuplarımızın da görüşlerini alarak en doğru kararları alacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki günlerde partimize ve ülkemize büyük hedeflerimize giden yolda gereken desteği verecek kadrolar kurulacak ve çalışmalarına başlayacaktır. Sürecin ve oluşacak olan yeni kadroların hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X