Salman: Yeni yönetim için yoğun talep var

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından tebrik ziyaretinde bulunulan AK Parti’nin çiçeği burnunda il başkanı Ayhan Salman, yeni yönetime girmek için gösterilen ilginin partinin gücü

Salman: Yeni yönetim için yoğun talep var

AK Parti Genel Merkezi tarafından sürpriz bir şekilde İl Başkanlığı görevine atanan Ayhan Salman, yeni yönetimi belirleme çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, teşkilat mensuplarının yoğun talep gösterdiğini bu durumun da birlikteliğin çok güçlü olduğunu gösterdiğini vurguladı.

Kendisine yöneltilen tebrikler ziyaretler nedeniyle yoğun günler geçiren Salman’ı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de ağırladı. 

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Mehmet Müezzinoğlu, Başkan Salman’a yeni görevinde başarılar diledi. Müezzinoğlu, Bursa’nın tüm ekonomik potansiyelleri, kozmopolit nüfus yapısı ve coğrafi konumu ile Türkiye’nin en önemli illerinden biri olduğunun altını çizdi. Müezzinoğlu, aynı zamanda Bursa’da partilerin kuruluşundan bu yana AK Parti’ye her seçimde Türkiye ortalaması üzerinde oy verdiğini söyleyerek, desteklerinden dolayı Bursa Halkı’na teşekkür etti. Müezzinoğlu, Başkan Ayhan Salman’ın önemli bir görevi devraldığını vurgulayarak, teslim edilen bayrağı daha yukarılara taşıyacağına olan inancının tam olduğunu ifade etti.

Ayhan Salman’da görevi devralır almaz çalışmalara başladıklarını belirterek, “İlk iş olarak yeni yönetimimizi belirleme çalışmalarını başlattık. Bu konuda çok talep var. Hamdolsun, bu durum teşkilatımızın gücünü ve birlikteliğini gösteriyor. İnşallah bu kadar değerli ismin arasından partimiz ve Bursamız için en doğru seçimleri yapacağız. AK Parti ailesine elimizden geldiğince daha fazla üye kazandırıp, Bursa teşkilatları olarak ülkemiz ve partimiz için çalışan ailemizi daha da büyütmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Genel Merkez ARGE Başkan Yardımcısı Ahmet Kılıç’da Başkan Salman’a görevinin hayırlı olmasını diledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X