Salman’a İnegöl’de coşkulu karşılama

AK Parti İl Başkanlığına getirilen Ayhan Salman, Ankara dönüşü memleketi İnegöl’de coşkuyla karşılandı. Salman, verilen görevin sürpriz olduğunu söyledi.

Salman’a İnegöl’de coşkulu karşılama

Cemalettin Torun’un istifasının ardından  AK Parti  İl Başkanlığı görevine getirilen Ayhan Salman, Ankara dönüşünde İnegöl’de partililer tarafından karşılandı. Salman’ı, Bursa-Ankara Karayolu Özdilek Kavşağı mevkinde Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer karşıladı. Tek tek partililerin tebriklerini alan Salman, görevin sürpriz olduğunu söyledi.

ÖNEMLİ BİR GÖREV

Önemli bir görev üstlendiğini aktaran Salman “Sayın Cumhurbaşkanımız böyle bir görev verdi. Yükümüz ağır, hep beraber teşkilatımız ile birlikte bu yükün altından kalkmaya çalışacağız. Basın mensuplarımızın da fikirleri önemli. Rabbim utandırmasın, Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Yeni yönetimin sorulması üzerine Salman, “Görevi daha yeni devraldık. Önümüzdeki süreçte yeni yönetim kurulumuzu oluşturacağız. Bursa’ya yakışacak güzel bir yönetim kurulu oluşturup, Bursa’ya güzel hizmet edeceğimiz yapıyı kurmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptıkları görüşmeyi anlatan Salman “Genel olarak Bursa’ya yönelik ve görevlendirme ile alakalı konuştuk. Bursa’ya kendileri çok önem ve değer veriyor. Bu sorumluluğu da bize vererek gereken uyarıları da yaptılar. İnşallah önümüzdeki süreçte de Cumhurbaşkanımızın direktifleri ile Başbakan Yardımcımız ile birlikte güzel bir organizasyon yapacağız. İnegöl burada, Karacabey burada. Sağ olsunlar yıllarca orada da görev yaptım, çok değerli dostlarımız var. Bursa’nın tüm ilçelerinde görev yaptık. İnşallah Bursa ile ilgili hep beraber, daha güzel daha nitelikli bir Bursa’yı Bursa’daki katmanlar ile birlikte oluşturmayı planlıyoruz” açıklamasını yaptı.

“Görev, açıkçası sürpriz oldu” diyen Salman, şunları söyledi:

“Bir çalışmamız planımız yoktu. Beklediğimiz bir şey değildi. Çok hızlı gelişen bir süreç ama Türkiye’de Cumhurbaşkanımızın dediği gibi çok hızlı değişim ve dönüşüm olduğu gözüküyor. Zamanımızı boşa harcamayacağız. Tüm teşkilatlar olarak çalışacağız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X