Salonda en özel gün

Okul Sporları Şenliği kapsamında gerçekleştirilen organizasyonda BTSO Baha Cemal Zağra Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri keyifli bir gün geçirdiler.

Salonda en özel gün

RECAİ UYSAL

Büyükşehir Belediyesi’nin Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlendiği Okul Sporları Şenliği etkinlikleri kapsamında BTSO Baha Cemal Zağra Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde yapılan spor Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Milli Eğitim Müdür vekili Mustafa Bilici ile çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte Büyükşehir Belediyesporu voleybolcular da özel sporcularla bir araya geldi.

Eğitim kurumlarına spor salonları kazandırılmasının yanında yeni neslin spora olan ilgisini de artırmak amacıyla farklı etkinliklere imza attıklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe şunları söyledi:

GENÇLER GELECEĞİMİZ

“Bu etkinliği daha önce Yıldırım, Harmancık ve Nilüfer ilçelerinde gerçekleştirdik. Bu programlar sayesinde çocuklarımız, yaşam boyu devam edecek alışkanlıklar kazanacaklar.

Bu etkinlikler çocuklarımıza spor aktivitelerinin yanında sağlıklı beslenmeyi, kötü alışkanlıklardan uzak durmayı öğretiyor. Biz kentimizin, ülkemizin, milletimizin geleceği olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi, boş zamanlarını kötü alışkanlıklarla değil, sporla değerlendirmelerini istiyoruz.”

İl Milli Eğitim Müdür vekili Mustafa Bilici de “2011 yılında okullar hayat olsun projesini başlattık. Siz bizim göz bebeğimizsiniz. Büyükşehir Belediyesi ile böylesine güzel bir organizasyonu gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz” diye konuştu.

 

Okul Müdürü Mustafa Erkal Çınar günün anısına Başkan Altepe’ye teşekkür plaketi verdi. 

 

Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı oyuncuları, protokol üyeleriyle birlikte özel sporcu öğrencilerle voleybol oynarken, renkli görüntüler ortaya çıktı.

 

Öğretmenlerinin yardımıyla belirlenen parkuru başarıyla tamamlayan özel sporculara, Başkan Altepe tarafından madalya takıldı. Özel öğrencilere madalya takan Başkan Altepe, öğrencilere ayrıca spor malzemelerini hediye etti. 

Öğrenciler adına konuşan Ziya Sevim, kendilerine böyle bir imkan sağladıkları için Başkan Altepe’ye teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X