Saloni’den çevre temizliği

Saloni Mobilya, Kazancı Köyü yolu güzergahında ‘Yeşili Korur’ mottosuyla büyük bir sosyal sorumluluk projesine imzasını attı.

Saloni’den çevre temizliği

Saloni Mobilya, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için çalışmalarını sürdürüyor. İçinde bulunduğu sektör ile dünyaya karşı sorumluluklarının bilincinde olarak hareket eden marka, dünden bugüne doğal kaynakların ve çevrenin korunması için bir çok projenin içinde yer aldı. Firmadan yapılan açıklamada, çalışanların çevreye duyarlı katılımlarıyla beraber Kazancı Köyü’nde yol kenarında ve yeşillikler içindeki plastik, atık ile çöplerin toplandığı belirtildi. Herkesin daha yeşil bir dünya bırakmak için büyük bir emek verdiğine işaret edilen açıklamada, çöp atma konusunda insanların bilinçlenmesi için bu tarz sosyal sorumluluk projelerinin daha sık yapılacağı kaydedildi.

BAŞARI SADECE KÂR DEĞİL

Firmadan yapılan açıklamada, ‘’İçinde yaşadığımız doğadan besleniyoruz. Ona ne kadar iyi bakarsak, o da bize tüm güzelliklerini sunar. Gelecek hepimizin, doğa hepimizin ve o doğanın koruyucuları bizleriz” ifadeleri kullanıldı. Dünyanın bu tarz sosyal sorumluluk projelerine ihtiyacı olduğuna dikkat çekilen açıklamada, başarının sadece satışlardan elde edilen kâr olmadığına vurgu yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X