Saman yüklü traktöre askerden şişli kontrol

Pamuk Geçidi’nde güvenlik kuvvetleri ile PKK’lılar arasında çıkan çatışma nedeniyle ulaşıma kapatılan Iğdır- Doğubayazıt karayolunda kuş uçurtulmuyor.

Saman yüklü traktöre askerden şişli kontrol

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi ile Iğdır’ı birbirine bağlayan Pamuk Geçidi’nde güvenlik kuvvetleri ile PKK’lılar arasında çıkan çatışma nedeniyle ulaşıma kapatılan Iğdır- Doğubayazıt karayolunda kuş uçurtulmuyor.

 

Iğdır’dan Doğubayazıt üzeri Gürbulak Sınır Kapısına gidecek TIR ve kamyonlar Suveren Jandarma Karakolu yakınlarında bekletiliyor. Iğdır’a 15 kilometre uzaklıktaki Suvaren Jandarma Komutanlığına ait iki zırhlı araç ve dubalarla kesilen karayoluna atılan kapanla da yasağa rağmen durmadan geçmek isteyenlere  fırsat verilmiyor.

 

Ağrı Dağı eteklerinden köye ot götüren bir traktör, ulaşıma kapatılan bölgeye geçmek isteyince Jandarma tarafından durduruldu. Yakındaki bir köye gitmek isteyen sürücüsü ve yanında bulunan çiftçiyi aramadan geçiren jandarma, uzun şişle traktörün üstündeki otu kontrol etti. Çelik yelekli Uzman Çavuşlar, traktörün üzerindeki otu denetimden geçirdikten sonra çiftçinin ot götürmesine izin verdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X