SAMDEF’den öğrencileri buluşturdu

SAMDEF Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama etkinlikleri kapsamında Samsun ve Bursalı öğrencileri buluşturarak Sümbüllü Bahçe konağında yemek verdi.

SAMDEF’den öğrencileri buluşturdu

Yaklaşık 200 öğrencinin katıldığı yemek organizasyonunda konuşan SAMDEF Genel Başkanvekili Ali Önder, “Sivil toplum kuruluşu olarak bizler her zaman bu ülkenin milli değerlerine sahip çıkmak zorundayız. Özellikle genç nesillerimize bu duygu ve düşünceleri aşılamak ve aktarmak zorundayız. Gençliğine sahip çıkmayan toplumlar geleceklerini göremez” dedi. 

Gecede SAMDEF Onursal Başkan Erol Beker de, “Ülkemizin en buhranlı ve zor günlerden geçtiği dönemde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Samsun’a çıkarak yangını söndürmeye başlamış. Atalarımız Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açarak, bizlere yani siz değerli gençlere Cumhuriyeti emanet etmiştir. Sizler ve bizlerde daha çok çalışarak gece gündüz demeden ülkemizin muhasır medeniyetler seviyesine çıkması için gayret göstereceksiniz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X