Samet ve Sedat Karacabey’de

Mavi siyahlılar, dış transferde bu sezon kadrosunda kattığı oyuncu sayısını 17’ye çıkardı.

Samet ve Sedat Karacabey’de

AYHAN FİDAN

Spor Toto 3. Lig’deki temsilcimiz Karacabey Birlikspor, transfere doymuyor. Kadrosuna 15 yeni oyuncu dahil eden Karacabey Birlikspor, dün de Osmanlıspor’dan Samet Göker ve Yeşil Bursa’dan Sedat Dursun’u transfer ederek savunmasını iyice güçlendirdi. Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, Asbaşkan Fahrettin Dengiz ve yöneticilerin hazır bulunduğu törende Samet Göker ile 3, Sedat Dursun ile de 2 yıllık sözleşme imzalandı.

HEDEF ÜST LİGE ÇIKMAK

Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak yaptığı açıklamada, “Geçen sene kadromuzda yer alan 5 oyuncumuzla tekrardan sözleşme imzaladık. 2 transfer ile birlikte 17 yeni oyuncuyu kadromuza dahil etmiş olduk. Geçen sene en çok gol atan takımlardan biri olmamıza rağmen, kalemizde en çok gol gören ekiplerden biriydik. Bu sene güçlü bir takım oluşturduk. Amacımız bir üst lige çıkmak. Bunun için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu transferlerin her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X