Şamil ‘dalya’ dedi

Bursaspor’un tecrübeli futbolcu dünkü maçla birlikte dalya dedi.

Şamil ‘dalya’ dedi

Yeşil beyazlı formayı Kayserispor karşısında 100.kez giyen tecrübeli orta saha oyuncusu 63.dakikada sakatlanarak yerini Cristobal Jorquera’ya bıraktı. 

Gançev’e büyük sevgi

Bursaspor’un unutulmaz file bekçilerinden olan ve şuan Kayserispor’da kaleci antrenörlüğü yapan İvko Gançev’e yeşil beyazlı taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulundu. Karşılaşma öncesi tribünleri selamlayan Gançev duygu dolu anlar yaşadı. 

Aynı 11 sahada

Bursaspor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Kayserispor karşısına Fenerbahçe maçının 11’ini sürdü. Deniz Yılmaz, Emre Taşdemir, Merter Yüce, Serdar Kurtuluş, Erdem Özgenç, Sane ve Furkan Özçal sakatlıkları nedeniyle bu mücadelede de forma giymezken, genç teknik adam, Fenerbahçe karşısında 18 kişilik kadroya almadığı Sinan Bakış’ı ise bu kez yedek kulübesine oturttu. 

Furkan yine sakatlandı

Bursaspor’un sezon başında Galatasaray’dan renklerine bağladığı fakat sakatlığı nedeniyle şuana kadar forma giyemeyen Furkan Özçal, tam düzeldi derken yine sakatlandı. Önceki gün yapılan son idmanda ayağına darbe alan tecrübeli orta saha oyuncusunun son durumu yapılacak kontrollerden sonra belli olacak. Yeni aynı antrenmanda sakatlanan Sane’nin ise durumunun ciddi olmadığı belirtildi.

Kırmızı gördü alkışla çıktı

Bursaspor’da 68.dakikada Welliton’u düşüren ve kırmızı kart gören İsmail Konuk, alkışlarla sahayı terk etti. Taraftarların performansından memnun kaldığı tecrübeli stoper, 2-0 mağlubiyetle biten Başakşehir karşısında tepki görmüştü. 

Büyük kısmetsizlik

Şamil ve Faty sakatlanması bütün planları altüst etti. 

Bursaspor, Kayserispor karşısında birçok talihsizlik yaşadı. Bunların en başında ise Şamil ve Faty’in sakatlanarak oyundan çıkması geldi. Şamil, 65.dakikada yerini Jorquera’ya bırakırken, Faty ise 80’de oyundan çıkmak zorunda kaldı. Defansif anlamda takımı rahatlatan ikilinin oyundan çıkmasıyla teknik heyet büyük şaşkınlık yaşadı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X