Samimi görüntüleri ortaya çıkan Berkay ve Ece’den ilk açıklama

İş adamı Murat Karabova’nın doğum gününde samimi görüntüleri ortaya çıkan Berkay Şahin ve Ece Erken, Instagram hesabından açıklama yaparak çıkan haberleri yalanladı.

Samimi görüntüleri ortaya çıkan Berkay ve Ece’den ilk açıklama

Sunucu Ece Erken ve şarkıcı Berkay Şahin’in dün akşam katıldıkları doğum gününde sarmak dolaş görüntüleri ortaya çıktı. Çıkan görüntülerden sonra açıklama yapan Erken, yasal yollara başvuracağını söyledi.

“YASAL OLARAK GEREKENLERİ YAPACAĞIZ”

Instagram hesabının hikayesi kısmından açıklama yapan Ece Erken, “Lost Atom, Eylem İpek bu sitelere kasıtlı olarak çıkan ve dağılan arkadaşım Berkay ile ilgili çıkan haberleri şimdi gördüm. Yasal olarak gereken ne varsa yapacağımızı bildirmek isterim.” dedi.

“BUNUNLA DA BAŞA ÇIKARIZ”

Aynı şekilde Instagram hesabından açıklama yapan Berkay Şahin ise “Haklının acelesi yoktur. Kimin neler yaptığını farkındayız. Sıkıntı değil Allah’ın izni ile bunla da başa çıkarız! Finalde kazanan kim olacak Allah’ın izniyle göreceksiniz.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X