Şampiyon Aksu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kadınlar Tenis Turnuvası ikinci haftasında finalde Bolivyalı Maria Fernanda Alvarez Teran’ı 6-3 ve 6-1’lik setlerle mağlup eden 19 yaşındaki Ayla Aksu şampiyonluğa ulaştı.

Şampiyon Aksu

RECAİ UYSAL

 

Büyükşehir Belediyespor tarafından düzenlenen ve 10 bin dolar para ödüllü Uluslararası Bursa Büyükşehir Belediyesi Kadınlar Tenis Turnuvası’nın ikinci haftasında şampiyonluğa Ayla Aksu ulaştı. 

Büyükşehir Belediyesi Hüdavendigar Kent Parkı Tenis Kortları’nda gerçekleştirilen ve 15 ülkeden toplamda 50 kadın tenisçinin mücadele ettiği turnuvanın finalinde Bolivyalı Maria Fernanda Alvarez Teran’ı 2-0 mağlup eden turnuvanın 2 numaralı seri başı Ayla Aksu zafere ulaştı. 

ŞANS TANIMADI

Kadınlar dünya sıralamasında ilk 500 içindeki 6 Türk sporcudan biri olan genç tenişçi üstün oynadığı maçta rakibine şans tanımadı. Turnuva finalinde rakibi karşısında 6-3 ve 6-1’lik setlerle gülen 19 yaşındaki tenisçi şampiyonluk kupasına uzanmayı bildi. Adana’da haziran ayında ilk şampiyonluğunu kazanan 19 yaşındaki Ayla Aksu, iki hafta önce İstanbul’daki turnuvayı da ikincilikle tamamlamıştı. 

Bu arada turnuvada ikinci haftanın çiftler finalinde Maria Fernanda Alvarez Teran-Noelia çiftini 76- ve 6-4’lük setlerle geçen Katharina Hering-Mirabelle Njoze ikilisi şampiyonluğa ulaştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X