Şampiyon Belenören

Dağ Yöresi Şehitleri Anısına düzenlenen Futbol Turnuvası’nda Karıncalı Derneği’ni 2-0 mağlup eden Belenören Derneği mutlu sona ulaştı

Şampiyon Belenören

Aydın KURUMUŞ

Orhaneli, Keles, Büyükorhan, Harmancık ve Osmangazi’ye bağlı Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği ile Dağ-Gücü Futbol Takımının organizasyonuyla düzenlenen “Dağ Yöresi Şehitleri Halı Saha Futbol Turnuvası” sona erdi.

Yaklaşık iki ay önce 32 takımın katılımı ile başlayan turnuvanın finali Merinos Stadı’nda Belenören Derneği ile Karıncalı Derneği arasında oynandı. 

Rakibini her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 yenen Belenören Derneği turnuvanın şampiyonu oldu. Söğüt Derneği ile Koz-Der arasında oynanan üçüncülük dördüncülük müsabakasında rakibini 7-1 lik farklı bir skor ile yenen Söğüt Derneği turnuva üçüncüsü oldu.

YÜKSEK KATILIM

Final müsabakasına DAĞ-DER Genel Başkanı Prof.Dr. Ali Kaya, Orhaneli-Keles-Harmancık ve Büyükorhan Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Dağ Yöresi Derneklerinin Başkanları, dağ yöresinde şehit olan şehitlerin aileleri ve çok sayıda futbol severler katıldı. Dağ Yöresinden çeşitli tarihlerde şehit olan şehitler anısına düzenlenen Dağ Yöresi Şehitleri Futbol Turnuvasıyla anlamlı bir organizasyona imza attıklarını söyleyen Dağ-Der Genel Başkanı Prof.Dr. Ali Kaya ‘Vatan savunması için canlarını feda eden şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Ben turnuvaya katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

Final müsabakasından önce şehitler anısına mevlüt okunurken şehitler yâd edildi. 

Turnuvada dereceye giren takımlara ödülleri protokol tarafından verildi. Şehit ailelerine de yine günün anısına birer plaket takdim edildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X