Şampiyon Boyahane!

Kestelspor Halı Sahası’nda gerçekleştirilen 13. Geleneksel Akbaş Holding Futbol Turnuvası’nda mutlu sona ulaşan takım Boyahane oldu.

Şampiyon Boyahane!

OSMAN GÜNEŞ

13. Futbol Turnuvası’nda bu yıl şampiyonluğu Boyahane kazandı. Kestelspor Halı Sahası’nda düzenlenen organizasyonun büyük çekişmeye sahne olan final maçında Boyahane takımı, GES İplik’i 4-2 yenerek mutlu sona ulaşmasını bildi.

Finalde rakibine boyun eğen Ges İplik ikinci, Akbaşlar idari’yi 6-4 yenen GES Konfeksiyon ise üçüncü olmayı başardı. Akbaşlar Yönetim kurulu üyesi Erhan Akbaş, ‘Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz birimlerimiz arası halı saha futbol turnuvası ile çalışanlarımızın kaynaşması, birlik, beraberlik ve centilmenlik kuralları içinde turnuva düzenledik. Bu tip organizasyonların Bursa’daki diğer firmalara da örnek olmasını diliyorum’ dedi.

Şampiyon takım Boyahane’ye kupasını Akbaşlar Yönetim kurulu üyesi Erhan Akbaş verdi. Ayrıca turnuva sponsorlarına plaket verildi.

Akbaş Holding çalışanları aileleri ile izlediği final müsabakaları şenlik havasında görsel şölen eşliğinde yapıldı. Gönlü Ferah otel tarafından da ızgara da köfte ikramı yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X