Şampiyon Bursa’dan

Okul Sporları Satranç Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Bursalı sporcular başarılı sonuçlara imza atarken, Kayra Kamer, yıldızlarda birincilik kürsüsüne çıktı.

Şampiyon Bursa’dan

Çorum’da düzenlenen ve 68 ilden 476 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Okul Sporları Satranç Türkiye Şampiyonası, 4-8 Mayıs tarihleri arasında yapıldı. Organizasyonda 18 sporcuyla 4 kategoride mücadele eden Bursa, yıldızlar kategorisinde Türkiye şampiyonu çıkararak önemli bir başarıya imza attı. Geniş katılıma sahne olan şampiyonada Bursa’dan Kayra Kamer zirveye çıkmayı başardı.

YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Şampiyonada başarılı sonuçlara imza atan Bursalı sporcuların dereceleri yüzleri güldürdü. Organizasyonda Türkiye şampiyonu çıkaran Bursa’dan Yağız Taban küçük erkeklerde 7. olurken, Canalp Cansun yıldızlarda 13, Kutay Özkurt da 14. sırada yer aldı. Genç erkeklerde Atakan Sayın 15. olurken, yıldız kızlarda ise İrem Onbaşı 15. sırada kendisine yer buldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X