Şampiyon Büyükşehir

Festival Voleybol Minikler Türkiye Şampiyonası’nda finalde Mersin MEV Toros’u 2-0 mağlup eden Bursa ekibi kupaya uzanırken, Nilüfer Belediyespor da üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Şampiyon Büyükşehir

İzmir’de gerçekleştirilen Festival Voleybol Minikler Türkiye Şampiyonası’nda zafere kızlarda Bursa Büyükşehir Belediyespor ulaştı. Gaziemir-Fuar İzmir’de 26 Haziran’da start alan ve 31 kız, 26 erkek takımının katıldığı organizasyonda başarılı sonuçlara imza atan yeşil beyazlılar, finalde Mersin MEV Toros’u da 2-0 mağlup etti ve şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Organizasyonda rakipleri karşısında etkili bir bir performans sergileyen Bursa ekibi, şampiyonluğun da gelmesiyle haklı bir gurur yaşadı.

ÜÇÜNCÜ NİLÜFER

Fuar İzmir’de gerçekleştirilen final karşılaşmasında Mersin ekibi karşısında da etkili gözüken Büyükşehir Belediyespor, rakibini 21-16 ve 22-20’lik setlerle 2-0 mağlup ederek kupaya uzandı. Şampiyonada yarıfinalde Büyükşehir Belediyespor’a yenilerek birincilik şansını kaybeden diğer Bursa ekibi Nilüfer Belediyespor ise üçüncülük maçında Arkas’ı 23-25, 21-17 ve 16-14 setlerle 3-1 mağlup ederek kürsüye çıkmayı başardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X