Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Şampiyon Çimento!

Lacivert beyazlılar final maçında karşılaştığı Hasan Coşkun Anadolu Lisesi’ni farklı geçerek Genç Erkekler 2. Küme Futsal’da birincilik kupasının sahibi oldu.

Lacivert beyazlılar final maçında karşılaştığı Hasan Coşkun Anadolu Lisesi'ni farklı

TOLGA ÖZTAŞ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında düzenlenen Genç Erkekler 2. Küme Futsal’da şampiyon Bursa Çimento Fabrikası Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi oldu. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyonun dün oynanan final maçında Hasan Coşkun Anadolu Lisesi’ni 6-2 yenmeyi başaran lacivert beyazlılar mutlu sona ulaştı.

AMAN VERMEDİLER!

Final maçında Bursa Çimento Fabrikası Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne kupayı getiren golleri 3, 13 ve 29. dakikalarda Ahmet ile 7, 22 ve 28’de Furkan kaydetti. Hasan Coşkun Anadolu Lisesi’nin gollerini ise 8’de Okan ile 17’de Cihat attı. Günün oynanan ilk maçında ise Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi, Gürsu İMKB Anadolu Lisesi’ni 6-3 yenerek organzasiyon üçüncüsü oldu.


Avatar Seç KAPAT
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran'a 2 yıl 6 ay
Sıradaki Haber Sadettin Saran’a hapis cezası