Şampiyon Elmasbahçe! 4-0

Kırmızı yeşilliler son hafta maçında Cumalıkızıkspor’u farklı mağlup ederek İvazpaşaspor’un 1 puan önünde mutlu sona ulaştı ve U-19 1. Küme’ye yükseldi.

Şampiyon Elmasbahçe! 4-0

TOLGA ÖZTAŞ

U-19 Yaş Ligi 2. Küme 6. Grup’ta dün oynanan son hafta maçında Elmasbahçespor, Cumalıkızıkspor’u 4-0 mağlup etti. Kırmızı yeşillilere 3 puanı getiren golleri 1. dakikada Barış, 23’te Tayfun, 77’de Batıkan ve 89’da Batuhan attı. Bu sonuçla Elmasbahçespor puanını 33’e yükselterek şampiyon oldu ve adını 19 Yaş Ligi 1. Küme’ye yazdırdı. Grupta ayrıca 32 puan toplayan ve 2. olan İvazpaşaspor da bir üst lige yükselmeyi başardı.

33 puan toplayarak 6. Grup’u şampiyon olarak tamamlayan Elmasbahçespor’un genç kramponlarına kupasını kırmızı yeşillilerin yönetim kurulu üyesi Enver Kumova taktim etti.

SAHA: Atıcılar-2

HAKEMLER: Cihan Doğanay (**), Taşkın Öz (**), İsmail Keskin (**)

GOLLER: Dk.1 Barış, Dk.23 Tayfun, Dk.77 Batıkan, Dk.89 Batuhan (Elmasbahçe)

ELMASBAHÇESPOR: Mehmet (***), Recep (**), Emre (**), Emirkan (**), Gökhan (**), Mehmetcan (**), Batıkan (***), Özkan (**), Burhan (**) (Dk.60 Batuhan ***), Tayfun (***), Barış (***)

CUMALIKIZIKSPOR: Kağan (*), Recep (*), Anıl (**), Mustafa (*), Ahmet (*), Furkan (**), Said (*), Kadir (**), Hasan (*), İbrahim (*), Yılmaz (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X