Şampiyon gençler

2 Aralık’ta start alan organizasyonda kürsü sahiplerini buldu. Okullararası Gençler Voleybol İl Birinciliği’nde kızlarda Özel Nova Fen ve Anadolu Lisesi, erkeklerde ise Ali Osman Sönmez MTAL birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

Şampiyon gençler

RECAİ UYSAL

Genlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Gençler Voleybol İl Birinciliği, kızlarda Özel Nova Fen ve Anadolu Lisesi, erkeklerde Ali Osman Sönmez MTAL’nin şampiyonluğuyla sona erdi. 2 Aralık’ta başlayan kızlarda 20, 8 Aralık’ta start alan erkeklerde 15 okulun katılımıyla start alan organizasyonda final maçları dün Çekirge Spor Salonu’nda oynandı. İl Birinciliği’nde erkeklerde oynanan şampiyonluk mücadelesinde Ali Osman Sönmez MTAL, İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni 3-0 mağlup ederek birinci olmayı başardı.

SET VERMEDEN GEÇTİLER

Etkeklerde üçüncüyü belirleyen müsabakada ise İnegöl Spor Lisesi, İnegöl Saime Sultan MTAL’yi 3-0’la geçti. Kızlarda ise Özel Nova Fen ve Anadolu Lisesi, Özel Yelken Lisesi’ni 3-0 mağlup ederek şampiyon olmayı başardı. Genç kızlar üçüncüsü ise Özel TED Lisesi’ni 3-0’la geçen Spor Lisesi oldu. Şampiyonada dereceye giren okullar Türkiye Şampiyonası’nda Bursa’yı temsil etme hakkı kazandı.

Birinci oldular kupayı sonra aldılar

Erkeklerde dereceye giren ekiplerin belirlendiği maçların bitiminde kupaların gelmemesi nedeniyle tören yapılmadı. Ali Osman Sönmez MTAL de şampiyonluk kupasını maç bitiminde alamazken, ekiplerin kupaları daha sonra takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X