‘Şampiyon gibi oynamalıyız’

Keçiörengücü karşısında galibiyete ulaşamadıkları için üzün olduklarını söyleyen genç futbolcular, “5’te 5 yapmalıyız” dediler… TFF 1. Lig’de kalan 6 haftalık bölümün startını puansız veren Bursaspor’da Sedat Dursun ve Ali Akman maçta iyi bir sınav vermediklerini belirtirlerken, “Şampiyon takımın formasını giydiğimizi unutmadan mücadele etmeliyiz” ifadelerini kullandılar.

‘Şampiyon gibi oynamalıyız’

98 gün sonra yeniden sahalara dönen Bursaspor’da başlangıç istenilen gibi olmazken, eleştiri oklarına maruz kalan futbolcular da Keçiörengücü karşısında alınan sonuçtan oldukça mutsuzlar. Kalan 6 haftayı kayıpsız geçmeyi hedefleyen yeşil beyazlılarda Başkent’te alınan yenilgi moralleri bozarken, Timsah’ın genç oyuncuları Sedat Dursun ve Ali Akman da sahayı puansız terk ettikleri için üzgün olduklarını söylediler.

FORMANIN AĞIRLIĞINI BİLMELİYİZ
Aktepe Stadı’ndaki maçın 82. dakikasında Kone’nin golüne engel olamayan Bursaspor kötü gidişini sürdürürken, Sedat Dursun çok üzgün olduklarını söyledi. Genç futbolcu, “Aslında söylenecek çok şey var. Biz Bursasporuz. Formanın ağırlığını bilerek sahaya çıkmaya çalışıyoruz. Rakiplerimiz de bize karşı farklı oynanıyor. Kaybettik ama şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağız. Çok üzgünüz” dedi.

TEMPOMUZ DÜŞÜKTÜ

Yaşanan salgın sonrası ilk maçlarına çıktıklarının altını çizen 23 yaşındaki savunmacı, “Şampiyon takımın daha iyi oynaması gerektiğini düşünüyorum. Pandemi sonrası ilk maçımızdı ve kazanmamız gerektiğinin farkındaydık. Maalesef olmadı. Erteleme sonrasında hazırlık maçı olmadığı için maç eksikliği var. Şu anda sezon başındaki gibi bir durum var. Biraz tempo düşüktü ilerleyen haftalarda daha iyi olacağız” ifadelerini kullandı.

İyi sınav veremedik

Kalan 6 maç içinde en çok çekindiği karşılaşmanın Keçiörengücü mücadelesi olduğunu belirten Ali Akman da bundan sonra kayba tahammüllerinin olmadığını belirtti. Rakibi tebrik eden 18 yaşındaki futbolcu, “İyi bir sınav veremedik. Rakip iyi oynadı. 3 puanı aldılar onları tebrik ediyorum. Bundan sonrası için çabalamaya devam edeceğiz. Artık 5’te 5 yapmak zorundayız. Başka şansımız yok” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X