Şampiyon Kestel CHP

5 takımın katılımıyla gerçekleştirilen Kestel Kaymakamlık Voleybol Turnuvası’nda tüm maçlarını kazanarak zirveye çıktılar.

Şampiyon Kestel CHP

OSMAN GÜNEŞ

Kestel Kaymakamlık Voleybol Turnuvası’nda şampiyon Kestel CHP oldu. Kestel Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce düzenlenen “Kaymakamlık Kupası Voleybol turnuvası” ilçe spor salonunda 5 takımın katılımı ile yapıldı.

Turnuvanın finalinde Kestel CHP ile İlçe Milli Eğitim karşılaştı Kestel CHP turnuvada tüm maçlarını kazanarak şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Turnuva üçüncülüğünü Orbayspor elde etti.

AMACA ULAŞTIK

Kaymakam İskender Yönden, “Centilmence, dostluk ve kardeşlik havasında geçen turnuva için tüm takımları kutluyorum. Birlik ve beraberlik içinde spor’un kardeşlik ruhu ile bu tür organizasyonlar çok renkli oluyor. Bunu geleneksel halde sürdürmek ve katılım sayısını artırmak amacındayız” dedi.

Kestel Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Turan Yavuz ise “Müdürlüğümüzce sporun tüm kitlelere yayılmasına imkan sağlamak amacı doğrultusunda düzenlediğimiz turnuva ile hedefe ulaştık” dedi.

Şampiyonluk kupasını Kestel Kaymakamı İskender Yönden verdi, ikincilik kupasını Kestel CHP ilçe başkanı Yıldıray Atlı verdi. Ayrıca dereceye giren takım oyuncularına başarılarından dolayı madalya verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X