Şampiyon Metalurg

3 gün süren ve 4 takımın katıldığı Nilüfer Cup 2015 Hentbol Turnuvası’nda birinci Makedonya şampiyonu Metalurg oldu.

Şampiyon Metalurg

RECAİ UYSAL

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Nilüfer Cup 2015’te şampiyon Metalurg oldu. 

Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen ve 3 gün süren organizasyonda 3 maçını da kaybeden Nilüfer Belediyespor organizasyonu son sırada bitirdi. Turnuvanın son gününde Makedonya şampiyonu Metalurg’a 30-26 mağlup oldu. Bursa ekibi, rakibi karşısında maçın son bölümüne kadar istekli bir görüntü sergilerken, sonuca gitmeyi başaramadı. Karşılaşmanın ilk yarısını 16-12 önde tamamlayan yeşil mavi beyazlılar, ikinci yarıya da iyi başladı.

FARKI KORUYAMADI

Karşılaşmanın bu devresinde bir ara farkı 6 sayıya (20-14) çıkaran Nilüfer Belediyespor, üstünlüğünü koruyamadı. Rakip hücumları durduramayan Bursa ekibi, karşılaşmadan 30-26 mağlup ayrıldı ve turnuvayı son sırada bitirdi. 

Son gün oynanan diğer maçta Göztepe Merzifon Belediyespor engelini 31-30 geçmeyi başardı. Dün yapılan müsabakalar sonunda Matelurg turnuvayı birinci olarak bitirirken, Göztepe ikinci, Merzifon Belediyespor üçüncü ve Nilüfer Belediyespor da dördüncü oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X