‘Şampiyon olmayın adam gibi oynayın’

Yönetim, teknik heyet ve futbolcuları hedef alan tribünler oynanan futboldan bir kez daha memnun olmadı ve Timsah Arena tribünlerinden istifa sesleri yükseldi.

‘Şampiyon olmayın adam gibi oynayın’

Trabzonspor’a 2-1 mağlup olan Bursaspor’da taraftarların maç sonu tepkisi sert oldu. Mücadeleyi 12 bin 131 biletli taraftar takip ederken, özellikle Trabzonspor’un 10 kişi kalmasının ardından pozisyon bulmakta zorlanan Bursaspor’un vasat görüntüsü tribünleri adeta çileden çıkardı. ‘Şampiyon olmayın adam gibi oynayın’ şeklinde oyuncuları protesto eden yeşil beyaz sevdalılarının daha sonra hedefinde yönetim ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu vardı. 

İLK KEZ OLDU

Başkan Ali Ay ve yönetimi için göreve geldikten sonra ilk kez istifa sesleri yükselirken, diğer tribünlerden bu protestoya tepki geldi. Son olarak Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu da istifaya davet edildi. Hamzaoğlu’na tribüne gönderildikten sonra maçı izlediği yerdeki taraftarlar destek verirken, genç teknik adamın moralinin hayli bozulduğu görüldü. Bu arada Başkan Ali Ay’ın da Timsah Arena’yı sinirli bir şekilde terkettiği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X