Şampiyon Örnekspor

15 Temmuz Demokrosi Şehitleri Veteranlar Futbol Turnuvası’nda Gemlik Belediyespor’u 3-0 yenerek mutlu sona ulaştılar.

Şampiyon Örnekspor

CEMAL KIRGIZ

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği’nin, Gemlik Belediyesi ve Gemlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte organize ettiği 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Veteranlar Futbol Turnuvası’nda şampiyonluğa Örnekspor ulaştı.

12 takımın mücadele ettiği turnuvada Gemlik Belediyespor ile finalde karşılaşan Örnekspor müsabakadan 3-1 galip ayrılarak turnuvada birinciliğe ulaştı. Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda gerçekleştirihen turnuvada emniyet mensupları ve esnaflardan oluşan Örnekspor finalde ilkyarıyı 1-0 önde kapattı.

GELENEKSEL OLACAK

Rakibinin beraberliği yakalamasına engel olmayan Örnekspor yine de karşılaşmadan 3-1 galip geçmeyi başararak şampiyonluğa ulaştı. Finalin ardından Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Abdurahman Dağlar, Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Şükrü Deviren, Muratoba Mahallesi Muhtarı Hüseyin Sukuşu, öğretmen Sabri Karaman finalist takımlara madalya ve kupalarını takdim ettiler. Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Şükrü Deviren, şehitler anısına yapılan turnuvayı periyodik hale getirmeyi amaçladıklarını ifade etti. 

Gemlik Belediyesi finalist takımlara maç ve kutlamalar sonrasında yemek ikram etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X