Şampiyon polislere ödül verildi

Türk Polis Teşkilatı kuruluşunun 170. yıldönümü münasebetiyle Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’nın forma giydiği Bursaspor Veteranları ile Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın forma giydiği Güven Timleri arasında oynanan maçı 5-1 Bursaspor Veteranları’n

Şampiyon polislere ödül verildi

Türk Polis Teşkilatı kuruluşunun 170. yıldönümü etkinliklerinde Bursa’da bir ilke imza atıldı. 

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yıldönümü etkinliklerinde düzenlenen halı saha futbol turnuvasının şampiyon ekibi Güven Timleri ile Bursaspor Veteranları, Merinos Stadı’nda organize edilen maçta karşı karşıya geldiler. Fatih Çayla’nın 3, Okan Yılmaz’ın ve Veteranlar takımı Teknik Direktörü Hakan Cenkçiler’in birer gol kaydettiği maçta yeşil-beyazlılar Güven Timleri’ni 5-1’lik skorla mağlup etti. 

Kırmızı-beyazlı ekibin tek golü ise Murat Mete’den geldi. Maç öncesinde konuşan Recep Bölükbaşı, “Artık olgunları da geçtik veteran olduk. Bugün burada toplanmamızın amacı emniyet teşkilatının kuruluşunun 170. yıl dönümü olması. Nice 170 yıllara. Allah onları başımızdan eksik etmesin. Allah hepsini korusun. Farklı bir organizasyon. Bursa’da ilk defa böyle bir şey yapıyoruz. Emniyet müdürlüğü kendi birimleri arasında bir turnuva yaptı. Biz de bugün onların şampiyonlarıyla oynayacağız. Bütün başkanlar burada. Kendi adımıza tekrar eski günlere dönüyoruz” dedi

ÖDÜLLER DAĞITILDI

Müsabakanın ardından emniyet teşkilatı kapsamında düzenlenen futbol turnuvasında derece alanlara ödülleri takdim edildi. Emniyet Müdürü Selami Yıldız ve Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı’nın takdim yaptığı törende şampiyonluk ödülü Güven Timleri’ne, ikincilik ödülü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne, üçüncülük ödülü Çocuk Şube Müdürlüğü’ne verildi. 

Ödül töreninde gol krallığı unvanını elde eden Burak Baytan ve en centilmen takım olan Kriminal Polis Laboratuarı Müdürlüğü’ne de ödüller takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X