Şampiyon Timsah!

11-12 yaş grubunun mücadele ettiği turnuvanın finalinde Galatasaray’ı 1-0 mağlup eden Bursaspor kupanın sahibi oldu.

Şampiyon Timsah!

Osmangazi Belediyesi ve 19 Mayıs Spor Kulübü iş birliğiyle Mor Menekşeler Minikler Futbol Turnuvası düzenlendi. 8 takımın katılımıyla 2 gün süren turnuvada şampiyon Bursaspor oldu. Altınova Spor Tesisleri’nde düzenlenen turnuvaya 19 Mayıs Gençlik Spor Kulübü, Bursaspor, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Nilüferspor, Yıldırım Belediyespor, Küçükbalıklı Başakspor kulüpleri katıldı. 11-12 yaş grubundaki çocuklardan oluşan takımlar turnuvada 4’er takımlı iki grup olarak mücadele etti.

3. Yıldırım Belediye

Grup maçları sonunda gruplarında ilk iki sırayı alan Bursaspor, Galatasaray, Trabzonspor ve Yıldırım Belediyespor yarı finale yükseldi. Çapraz eşleşme olarak gerçekleştirilen yarı final maçlarının sonunda finale çıkan takımlar Bursaspor ve Galatasaray oldu. Büyük çekişmeye sahne olan final maçında Bursaspor, Galatasaray’ı 1-0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Üçüncülük maçında ise Trabzonspor’u 4-1 yenen Yıldırım Belediyespor kürsüye çıkmaya hak kazandı.

Dereceye giren takımlara kupaları takdim edilirken, turnuvaya katılan tüm sporculara günün anısına madalya verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X