Şampiyon Türkiye

Ay yıldızlı gençlerimiz Ege Kupası finalinde Fransa’yı 4-2 mağlup ederek mutlu sona ulaştı.

Şampiyon Türkiye

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Manisa ve ilçelerinde bu yıl 16.’sı düzenlenen Mercedes-Benz Ege Kupası finalinde Fransa’yı 4-2 mağlup eden U16 Milli Takımımız şampiyon oldu. 

 

Mümin Özkasap Stadı’nda oynanan final maçında Milli Takımımızın gollerini 23. dakikada Görkem Çelik, 49. dakikada Alperen Kılıç, 57. dakikada penaltıdan Cafer Tosun ve 64. dakikada Ömer Faruk Canbirdi kaydederken, Fransa’nın gollerini 21. dakikada Hakim El Mokeddem ve 47. dakikada Maxime Penneteau attı. Karşılaşmanın 60. dakikasında Milli Takımımızdan Alperen Kılıç kırmızı kartla oyun dışı kaldı. U16 Milli Takımımız bu galibiyetle birlikte Ege Kupası’nı 7. kez kazandı. Karşılaşmada Bursasporlu Görkem Özgür ilk 11’de oynarken, Mehmet Burak Balkır 54’te oyuna dahil oldu ve şampiyonluk sevinci yaşadı. 3.’lük-4.’lük maçında Çek Cumhuriyeti, Norveç’i 3-1 mağlup ederek turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X