Şampiyon Yeşilyayla

50 okulun katılımıyla 1 ay süren müsabakalar Atıcılar’da son buldu.

Şampiyon Yeşilyayla

UMUT KUTLUCA

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği 2. Küme Genç Erkekler Futbol Ligi Atıcılar 1 Sahası’nda oynanan final maçı ile son buldu. 50 okulun katıldığı ve 1 ay süren zorlu mücadele sonrası finale kadar yükselen genç kramponlar nefes kesti.

Finalde karşı karşıya gelen Yıldırım Yeşilyayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Osmangazi Ali Osman Sönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi maçında zaman zaman tansiyon yükseldi.

BÜYÜK SEVİNÇ

Yeşilyayla MTAL’e kupaya getiren golleri 30. dakikada Beytullah Serbest ve 52. dakikada Muhammet Unlukaya kaydetti. Ali Osman Sönmez MTAL’in maçtaki tek sayısı ise 65. dakikada Turhan Efe’den geldi. Kupaya uzanan mavi beyazlı ekip büyük sevinç yaşadı.

Üçüncülük mücadelesinde ise Nilüfer Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni normal süresi 0-0 biten maçta penaltılarla 6-5 mağlup etti.

Finalde Ali Osman Sönmez MTAL’i yenen Yeşilyayla MTAL’e ödülünü Okul Sporları Şube Müdürü Mehmet Demirci verdi

Büyük heyecana sahne olan organizasyonda finale kadar çıkarak kupayı ne kadtar çok istediğini gösteren Ali Osman Sönmez MTAL, ödül töreninde üzgün göründü

TAKIM SIRALAMASI

1- Yeşilyayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2- Ali Osman Sönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

3- Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi

4- Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lis

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X