Şampiyon Yıldırım

Kurumlararası Salon Futbol Turnuvası’nda Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin kaptanlığını yaptığı Yıldırım Belediyesi mutlu sona ulaştı.

Şampiyon Yıldırım

Yıldırım Belediyesi Kurumlar Arası Salon Futbolu Turnuvası’nda şampiyon Yıldırım Belediyesi oldu. Turnuvanın finalinde Karayolları Müdürlüğü ile karşılaşan Yıldırım Belediyesi, rakibini 7-3 mağlup ederek mutlu sona ulaştı. Yıldırım Belediyesi’nde Başkan İsmail Hakkı Edebali, takım kaptanı olarak çıktığı maçta attığı 5 golle finalin yıldızı oldu. Yıldırım Belediyesi Yunus Emre Spor Kompleksi’nde düzenlenen Resmi Kurumlar Arası Salon Futbolu Turnuvası’nda final ve üçüncülük maçları büyük heyecana sahne oldu.

HALK DESTEK VERİYOR

Finalde Karayolları’nı 7-3 mağlup eden Yıldırım Belediyesi şampiyon olurken; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü 8-3 yenen DSİ Bölge Müdürlüğü ise turnuvayı üçüncü sırada tamamladı. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederken, ‘Spor Şehri Yeni Yıldırım’ anlayışına ilçe halkının büyük bir destek verdiğini vurguladı. Başkan Edebali, “Turnuvalarımız dayanışmaya katkı sağlıyor. Aynı zamanda günlük yaşamın stresinden uzaklaştırıp, sosyalleşmenin önünü açıyor. Bir yandan da çocuklarımıza güzel bir örnek olduğumuzu düşünüyorum. Çocuklarımızı spor branşlarına yönlendirerek, onların sağlıklı gelişmelerini istiyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X