Şampiyona KRAL karşılama!

U-14 Yaş Ligi’nden sonra sonra U-15 Yaş Ligi’nde de Türkiye Şampiyonu olan Arabayatağıspor’u mahalle halkı kucakladı.

Şampiyona KRAL karşılama!

TOLGA ÖZTAŞ

İzmir’de gerçekleştirilen Nike Premier Cup U-15 Türkiye Şampiyonası finalinde Antalya DSİspor’u 3-2 yenerek şampiyon olan Arabayatağıspor dün akşam büyük bir coşkuyla karşılandı. 

Mavi beyazlı şampiyon kramponlar otobüsle geldiği mahallede, bando takımı, havai fişek  ve meşale gösterileriyle kortej yürüyüşü yaptı. Arabayatağı Muhtarlığı’nın önünde coşku tavan yaparken tüm mahalle ‘Şampiyon Arabayatağı’ sesleriyle inledi.

Devamı gelecek!

Arabayatağıspor Başkanı Ekrem Senal, tarifi olmayan bir mutluluk yaşadıklarını belirterek, ‘Biz geçen senede şampiyonduk. Bu senede şampiyon olduk. Amatör bir kulüp olarak inanılmaz şeyler başardık. Ama daha bitmedi. Bursa’ya kupaları getirmeye devam edeceğiz’ dedi. U-15 Yaş takımının başarılı hocası Kemal Yavuz ise, ‘Şimdi U-15 Yaş Ligi Süper Finalleri’nde boy göstericeğiz. Herhalde orada da şampiyon olup Danimarka’ya gidersek, tüm Avrupa bizi konuşur’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X