Şampiyona yakıştı 3-0

Büyükşehir Belediyespor, 5/8 etabı ilk maçında Beşiktaş’ı 3-0 yendi ve seride 1-0 öne geçti.

Şampiyona yakıştı 3-0

RECAİ UYSAL

Haftasonunda CEV Challenge Kupası’nı kazanarak Avrupa’da ikinci zaferine imza atan Büyükşehir Belediyespor’un lig maratonu da devam ediyor. Normal sezonu 5. sırada bitiren, play-off çeyrek finalinde ise Galatasaray’ı geçemeyen Bursa ekibi, 5/8 etabı ilk maçında evinde Beşiktaş’ı 3-0 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşılaştığı rakibi karşısında file önünde etkili gözüken yeşil beyazlılar, ilk seti 25-11 aldı. Büyükşehir Belediyespor, ikinci sete de etkili başladı.

İKİNCİ MAÇ 22 NİSAN’DA İSTANBUL’DA

7-0’lık seriyle başladığı seti de 25-15 alan Bursa ekibi, durumu 2-0’a getirdi. Üçüncü sete istediği gibi başlayamayan yeşil beyazlılar, ikinci teknik molanın ardından file önündeki etkinliğini artırıp seti 25-19 alarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı ve seride 1-0 öne geçti. İki galibiyet alan ekibin 5.’lik maçı oynanaya hak kazanacağı serinin ikinci maçı 22 Nisan’da İstanbul’da oynanacak. Bursa ekibi, bu maçı kaybederse 5.’lik maçı oynamaya hak kazanacak ekip, 25 Nisan’da Bursa’da belli olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X