Şampiyondan yakın takip

Güreşçilere deneyimlerini aktaran milli sporcu, genç sporculara moral verdi.

Şampiyondan yakın takip

Dünya şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp, Bursa Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nde çalışmalarını sürdüren Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi sporcularını ziyaret etti.

 

2016 Rio Olimpiyat Oyunları’nda gümüş madalya kazanan dünya şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp, çalışmaların tüm hızıyla sürdürüldüğü Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’ni (TOHM) ziyaret ederek genç sporculara moral verdi. Bu ay faaliyete giren Türkiye’nin en modern tesislerinden biri olan Bursa Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nde çalışmalarını sürdüren Bursa TOHM, bünyesinde bulunan güreşçilerin çalışmalarını yakından izleyen şampiyon güreşçi, sporcularla bir araya gelerek genç sporculara moral verdi.

MEMNUNİYET VERİCİ

Bursa’da başarıyla devam eden güreş çalışmalarından memnuniyet duyduklarını ifade eden Kayaalp, Bursa’nın dört bir yanına yapılan spor tesisleriyle de geleceğe başarılı sporcuların yetiştirileceğine inandığını ifade etti. Rıza Kayaalp, ayrıca Türkiye’nin en modern ve donanımlı olan Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’ni beğendiğini Türk sporuna ve Bursa’ya hayırlı olmasını diledi.

Ziyaretinde TOHM bünyesindeki sporcular ile yakından ilgilenen Kayaalp, sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X