Şampiyondan ziyaret

23 Yaş Altı Avrupa Eskrim Şampiyonası’nda tarihi başarıya imza atan Melis Sarıçam, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın konuğu oldu.

Şampiyondan ziyaret

ÖMER BİLİK

Belarus’un başkenti Minsk’te düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Eskrim Şampiyonası’nda Kadın Kılıç Milli Takımı ile birlikte altın madalya kazanan 17 yaşındaki Melis Sarıçam, Başkan Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Annesi Meltem Açılmış ve Mudanya’da yaşayan babası Murat Sarıçam ile birlikte gerçekleşen ziyarette Melis ile gururlandıklarını belirten Başkan Türkyılmaz, “Bir Mudanyalı olarak çok mutlu olduk. Mudanya’yı yöneten kişiler olarak başarılı sporcularımıza elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

HEDEF 2020 TOKYO

Başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Melis Sarıçam, “94 yıllık eskrim tarihinde ilk Avrupa şampiyonluğunu elde etmek çok güzel ve gurur verici bir şey” dedi. Uzun vadede hedefinin 2020 Tokyo Olimpiyatları olduğunu belirten Sarıçam, “Başta ailem olmak üzere tüm arkadaşlarım ve hocalarımız hep yanımdalar. İnanıyorum ki ülkemiz adına aldığımız başarılar artacaktır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X