Şampiyonlar karşı karşıya

Challenge Cup’ı kazanan Büyükşehir Belediyespor, Şampiyonlar Ligi şampiyonu Eczacıbaşı ile play-off ilk maçında bugün Bursa’da karşı karşıya gelecek. Nilüfer Belediyespor da Galatasaray’ı ağırlayacak.

Şampiyonlar karşı karşıya

Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde, play-off 1. tur ilk maçları bugün yapılacak. Ligi 5. sırada bitiren Nilüfer Belediyespor ve 6. Büyükşehir Belediyespor da play-off’taki ilk maçlarına bugün çıkacak. 

Challenge Cup’ı kazanarak Bursa’ya tarihi bir zafer yaşatan Büyükşehir Belediyespor, play-off 1. tur ilk maçında bugün saat 17.30’da ligi 3. sırada bitiren Şampiyonlar Ligi şampiyonu Eczacıbaşı ile Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşı karşıya gelecek.

NİLÜFER GALATASARAY’LA

Bir sezon aranın ardından döndüğü ligi beşinci sırada bitiren Nilüfer Belediyespor de bugün lig dördüncüsü Galatasaray’ı ağırlayacak. İlk sezonunda başarılı bir performans sergileyen Bursa ekibinin zorlu mücadelesi Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda saat 19.30’da başlayacak. Play-off ilk turunda ekipler 2 galibiyete ulaşıp adını üst tura yazdırmak isteyecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X