Şampiyonlar kürsüde

Bursa’nın geçtiğimiz yıl uluslararası alanlarda derece yapan 78 sporcusu ve 37 antrenörü için görkemli bir tören düzenlendi.

Şampiyonlar kürsüde

TOLGA ÖZTAŞ

2014 yılında Dünya Şampiyonası, Avrupa Şampiyonası, Balkan ile Akdeniz Oyunları ve Veteranlar Dünya Şampiyonası’nda başarılı olan sporcular ve antrenörler, Bursa Valiliği tarafından düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Valilik binasında gerçekleştirilen törene Vali Münir Karaloğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ile Bursalı başarılı antrenörler ve sporcular katıldı.

165 çeyrek altın!

Bursa Valiliği, 2014 yılını uluslararası alanlarda başarılı bir şekilde geçiren 78 sporcu ve 37 antrenöre toplam 165 çeyrek altınla ödüllendirildi. Organizasyonda dereceye Gençlik Olimpiyatları ve Dünya Şampiyonaları için 3, Avrupa Şampiyonaları için 2, Balkan ve Veteran Şampiyonaları için ise 1 çeyrek altın hediye etti. 

Geçtiğimiz yıl Bursa’yı uluslararası alanlarda temsil eden sporculardan 30’u altın, 17’si gümüş ve 39’u da bronz madalya kazanmıştı.

Bu başarı yetmez!

Vali Karaloğlu, ‘Bu başarılar bizi sevindirdi ama Bursa için yeterli olmadığını da söylemek lazım. Özellikle uluslararası yarışmalarda, Olimpiyatlarda ve Dünya Şampiyonalarında daha çok madalya beklediğimizi bu ilin Valisi olarak ifade etmek istiyorum’ dedi. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin de, ‘2014 yılı Bursa için sporda çok başarılı geçti. İnşallah 2016 Olimpiyatlarında Bursa hak ettiği Olimpiyat madalyasını da alacaktır’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X