Şampiyonlar Ligi bu filmde

‘Kolonya Cumhuriyeti’ filminin Bursa galası ÖzdilekPark Nilüfer’de yapıldı. Filmin oyuncularından Ersin Korkut, kadro için iddialı bir benzetme yaptı.

Şampiyonlar Ligi bu filmde

YILDIZLARIN BURSA ÇIKARMASI…

Başrollerini Çağlar Çorumlu, Büşra Pekin, Mahir İpek, Ersin Korkut ve Uğur Bilgin’in paylaştığı filmin galası ilgi gördü. Tam kadro seyircisiyle buluşan oyuncular, sempatik tavırlarıyla gönülleri fethetti. Komik iki program ‘Güldür Güldür’ ve ‘Çok Güzel Hareketler’in karmasından oluşan kadro için iddialı konuşan Ersin Korkut, ‘Bu filmde Şampiyonlar Ligi buluştu’ derken, Büşra Pekin ise, ‘İki kardeş program birarada’ yorumunu yaptı.

GİŞE OYUNCUYU İLGİLENDİRİR…

Kolonya Cumhuriyeti ekibi, seyircinin filmi seveceğinden emin olduklarını söylerken, yapımın usta ismi Mahir İpek gişe rakamlarını yakından takip ettiğini belirtti. İpek, ‘Oyuncular olarak, ‘biz oynadık, gişesi bizi ilgilendirmez’ diyemeyiz. İyi gişe, yeni filmlerin çekilmesi için etken’ dedi. Türkiye’yi güldüren yeni isimlerden biri olan Çağlar Çorumlu da, ‘Doğanın kanunu bu. Her yıl ağaçlar yeni yaprak açar. Kimi elmadır kimi armut’ diye konuştu.

ÜNAL ÖZBAY

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X