Şampiyonlara görkemli karşılama

Genç Kızlar Basketbol Marmara Bölge şampiyonu olan Mudanya Belediyesi Dinçsporlu basketbolcular, ilçede coşkuyla karşılandı.

Şampiyonlara görkemli karşılama

ÖMER BİLİK

 

Kocaeli’nde düzenlenen organizasyonda rakiplerini bir bir geçen, finalde ise Çanakkale Ümmühan Hatun Spor’u 64-48 mağlup etmeyi başaran Bursa ekibi, büyük sevinrce neden oldu. 

Şampiyonada önemli bir başarıya imza atan Mudanya Belediyesi Dinçsporlu oyuncular ve teknik ekip, havai fişek gösterisi ve bando takımıyla karşılandı. Elde edilen başarıyla büyük gurur duyduklarını söyleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “İşte inancın zaferi. Mudanya ile herkes gurur duyacak demiştik. Bize bu gururu yaşatan takımımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Onlarla gurur duyuyoruz” dedi. 2014–2015 sezonu Marmara Bölge şampiyonu olan Mudanya Belediyesi Dinçspor Genç Bayan Basketbol Takımı, bundan sonra Anadolu ve ardından da Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X