Şampiyonlara kutlama

Vali Münir Karaloğlu, CEV Challenge Kupası’nı kazanan Büyükşehir Belediyesporlu voleybolcuları makamında kabul etti.

Şampiyonlara kutlama

Bursa Valisi Münir Karaloğlu CEV Challenge Kupası’nı Türkiye’ye ikinci kez kazandıran Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nı kabul ederek, şampiyon sporcuları ödüllendirdi. 

Heykel’deki tarihi valilik binasındaki ödül törenine Belediyespor Başkan Vekili İlhan Satık, BASKF Başkanı ve Büyük Şehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Vardar, teknik heyet ve sporcular katıldı. Törende kaptan Seda Akyüz, Başkanvekili İlhan Satık ile birlikte Vali Münir Karaloğlu’na tüm takımın imzaladığı formayı hediye etti.

ÇOK ÖNEMLİ

Vali Münir Karaloğlu, uluslararası turnuvaya katılan Bursa ekibinin bu kadar önemli şampiyonluğu kazanmasının çok önemli olduğunu söyledi. Vali Karaloğlu, “Bu şampiyonluk gelene kadar Cengiz Göllü Salonu’nda büyük heyecan yaşadık. Bursa’yı spor kenti yapan Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’yi kutluyorum’ dedi. Vali Münir Karaoğlu, kadın voleybolculara Uluşehir Bursa logolu fular, anahtarlık ve ajandadan oluşan birer hediye paketi verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X