‘Şampiyonluğu istiyoruz’

Adana Demirspor karşısında deplasmanda oynayacakları play-off rövanş mücadelesinde istedikleri sonuca ulaşacaklarını inandıklarını söyleyen Tayfur Bingöl, Kerem Can Akyüz ve Abdullahi Shehu, “Bu işe gönül verdik. Finale kalacağız” dediler.

‘Şampiyonluğu istiyoruz’

Bursaspor’da futbolcuların takımı Süper Lig’e çıkaracaklarına inanıyor. Play-off yarıfinal ilk maçında Büyükşehir Belediye Stadı’nda Adana Demirspor’la golsüz berabere kalan yeşil beyazlılarda Tayfur Bingöl, Kerem Can Akyüz ve Abdullahi Shehu, deplasmanda oynayacakları rövanşta istediklerini sonucu alıp finale yükseleceklerini söylediler. Play-off’un havasının bambaşka olduğunu belirten Tayfur Bingöl, “İki takımda kontrollüydü. Pozisyonlar bulduk gole çeviremedik. Bizim için sıkıntı yok. Adana’da kazanıp finale yükseleceğiz” dedi.

DİRİLİŞ SEZONUMUZ

Üstü açık otobüsle şehirde şampiyonluk turu atmak istediklerinin altını çizen başarılı futbolcu, “2 şampiyonluk yaşamıştım üçüncüsünü Bursaspor’la yaşamak istiyorum. Biz bir şeye gönül verdik. Şampiyonluğu istiyoruz” ifadelerini kullandı. İki ayaklı maçlarda gol yememenin de önemli olduğunu belirten Kerem Can Akyüz ise şunları söyledi: “Yüksek kalitede bir maç oldu. Üstün olan bizdik. Takım arkadaşlarımızın mücadelesine sağlık. Güzel oyunumuzu golle süslemek isterdik. Gol olması gereken pozisyonlar vardı. Bu şekilde disiplinli oynadığımız sürece ikinci maçı kazanıp finale yükselmek istiyoruz. Bu sezon Bursaspor’un yeniden diriliş sezonu.”

Tek gol bile yetebilir

Adana Demirspor’la deplasmanda oynayacakları rövanşta atacakları 1 golün bile tur için yeterli olabileceğinin altını çizen Abdullahi Shehi ise “Kazanmaya çalıştığımız bir maçtı. Şansımız da oldu ama bu fırsatları değerlendiremedik. Hataları düzeltip, Adana’da işi bitirmeliyiz. Maçta 10’un üzerinde korner kullandık. Çok da pozisyona girdik. Adana’da pozisyonları değerlendireceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X