Şampiyonluk buluşması

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde normal sezonu lider bitiren ve play-off’ta da T.E.Dağcılık ve Yalova Belediye engelini geçerek Dörtlü Final’e kalan Bursaspor’da 6 Mayıs’ta başlayacak organizasyon öncesinde moral buluşması gerçekleşti.

Şampiyonluk buluşması

Kültürpark içinde yer alan Ender Çay Bahçesi’ndeki kahvaltıda biraraya gelen yeşil beyazlılar, gözünü şampiyonluğa dikti. Buluşma için Ender Çay Bahçesi sahibi Ender Toprak’a teşekkür eden Başantrenör Şemsettin Baş, “Şampiyonluk yolunda son düzlüğe geldik. Son 15 günümüz kaldı. İlk ayağımız Isparta daha sonra Sakarya’da çift devreli final-four oynayacağız. İnşallah büyük Bursaspor camiasına kupayı getirip taraftarımızı sevindiririz. Taraftarımız bizleri bu sezon hem içeride hem de dışarıda çok güzel desteklediler. Zorlu maçlarımızda da bizleri yalnız bırakmayacaklarına eminiz. Onlarla birlikte şampiyon olmak istiyoruz” diye konuştu.

Kahvaltıda takımın genç oyun kurucularından Mehmet Ali Yatağan’ın 23.yaş günü de kutlandı. Sürpriz doğum günü kutlamasında pastasının mumlarını üfleyen Mehmet Ali Yatağan’ı teknik heyet ve sporcularımız tebrik etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X