Şampiyonluk günü

Turkcell Süper Atletizm Ligi’nde zirve sahiplerini bugün bulacak. Ankara’da dün başlayan organizasyonda kadınlarda Büyükşehir Belediyespor ve Osmangazi Belediyespor mücadele ediyor.

Şampiyonluk günü

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun en önemli organizasyonlarından Turkcell Süper Atletizm Ligi’nde 2016 sezonunun perdesi bugün tamamlanıyor.


İlk kademesi Mersin’de mayıs ayının sonunda gerçekleşen Süper Lig’de final heyecan Ankara’da yaşanıyor. Son etaba erkeklerde ve kadınlarda ENKA zirvede girerken, Bursa ekipleri de organizasyonda kürsü mücadelesi veriyor.


Naili Moran Atletizm Pisti’nde gerçekleştirilen yarışlarda kadınlarda son etap öncesinde 3. sırada yer alan Büyükşehir Belediyespor ve 6. sıradaki Osmangazi Belediyespor yer alıyor. Bugün tamamlanacak organizasyon sonunda şampiyonlar kupalarına kavuşacak.

AVRUPA VİZESİ ARIYORLAR

Ligde şampiyon olacak ekipler, 2017 Mayıs ayında Mersin’de yapılacak Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası A Grubu mücadelesinde Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanacak.


Ligde son iki sırayı alacak ekipler ise önümüzdeki yıl 1. Lig’de yarışacak. Bu takımların yerine Süper Lig’de ise geçen hafta Denizli’de 1. Lig’i ilk 2 içinde bitiren erkeklerde Bursaspor ve BB Ankaraspor ile kadınlarda BB Ankaraspor ile Mersin MESKİ mücadele edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X