Şampiyonluk istedi!

Bursaspor Basketbol Takımının sponsoru Hüseyin Durmaz, “Süper Lig için aile olarak elimizden geleni zaten yapıyoruz daha da fazlasına hazırız” dedi.

Şampiyonluk istedi!

Bursaspor Basketbol takımı teknik heyeti ve sporcuları, takımın isism sponsoru Durmazlar Makine’yi ziyaret etti. Durmazlar Makine Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz, Fatma Durmaz Yılbirlik ve Sinan Durmaz tarafından ağırlanan Potanın Timsahları, dev fabrikada üretim yapılan alanları gezip, çalışanlar ile bir araya geldi. Durmazlar Makine Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz, Bursaspor Durmazlar’ın bu sezon lige çıkabilmesi için gereken desteği vermeye devam edeceklerini belirterek, şunları söyledi: “Bursa’yı dünya şehri yapmak için Bursaspor basketbol takımına ailem olarak sponsor olduk.İnşallah Bursaspor basketbol takımını Süper Lig’e çıkarmak için ailem olarak elimizden geleni zaten yapıyoruz daha da fazlasını hazırız. Ya birinci ya da ikinci olarak bu sezon bir üst lige çıkıp, seneye adı meşhur olan takımlara karşı Bursaspor oynayacaktır. Buna yürekten inanıyoruz.”

Ziyaretin sonunda vagonların önünde toplu fotoğraf veren basketbolcular daha sonra imzaladıkları yeşil beyaz topları Durmazlar ailesine takdim etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X