Şampiyonluk kıl payı kaçtı!

Çekişmeli geçen maçta Fenerbahçe’ye 4-3 mağlup olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın masa Tenisi Takımı ikincilikle yetindi.

Şampiyonluk kıl payı kaçtı!

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Masa Tenisi Takımı Süper Lig Play-Off final etabı son maçında Fenerbahçe’ye 4-3 mağlup olarak ligi ikinci bitirdi. Yalova’da oynanan Play-Off final etabı son maçlarında stanbul Veteran, Kocaeli BB Kağıt Spor, Tigem Spor, Türk Telekom, Çukurova Üniversitesi ve İstanbul BB takımlarını 4-0 mağlup ederek Bursa BB ilk günün sonunda 42 Puanla liderliğe yükseldi.

ERKEKLER SÜPER OLDU

İkinci ve son günde şampiyonluk için final niteliği taşıyan maçta Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Fenerbahçe ile karşılaştı. Melek Hu ile maçta 1-0 öne geçen yeşil beyazlılar, çekişmeli geçen mücadeleden 4-3 mağlup ayrıldı. Maçın ardından Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın ve Masa Tenisi Şube Sorumlusu Fehim Ferik yeşil beyazlı sporcuları tek tek kutladı.

Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Erkek Takımı Eskişehir’de tamamlanan Birinci Lig play-off müsabakaları sonucunda üçüncü sırada yer alarak tekrardan Süper Lig’e yükselmeyi başardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X