‘Şampiyonlukta geç bile kaldı’

Rıza Çalımbay, bugünkü zorlu 90 dakika öncesi OLAY SPOR’A konuştu

‘Şampiyonlukta geç bile kaldı’

Bursa’nın tam bir futbol şehri olduğunu anlatan Rıza Hoca, “Tüm oyuncularından çekiniyoruz. Özellikle de Del Valle’den. 24 puan toplamış bir takım karşısında biz de elimizden gelen mücadeleyi göstermeye çalışacağız” dedi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay bugünkü rakipleri Bursaspor’dan çekindiklerini söyledi. Zorlu 90 dakika öncesi OLAY SPOR’a konuşan deneyimli teknik adam, “Geçtiğimiz sezon inişli çıkışlı dönemler yaşamışlardı. Bursaspor bu sezon ise lige çok iyi başladı. Kadro değişti. Biz de iyi bir çıkış yakaladık. Bizim konum itibariyle puan almamız lazım. Bursaspor ve Kasımpaşa maçlarına final niteliğinde bakıyoruz” diye konuştu. 

Bursaspor iyi takım

Bursaspor’un kötü oynadığı şeklinde yapılan yorumlara katılmadığını belirten Rıza Hoca, “Böyle bir yaklaşım yok. 24 puan toplamışlar. Kötü oynasa Fenerbahçe’yi deplasmanda yenemezdi. Tabi şampiyonluk görmüş takımdan beklenti farklı. Bursaspor’da her zaman hedef vardır. Taraftarda bu yönde baskı kuruyor. Bursaspor her zaman iddialıydı yine iddialı. Bence Bursa şampiyon olmakta geç bile kaldı” dedi.

Del Vale çok kaliteli

Bursaspor’un iyi de kadrosunun olduğunu ifade eden Çalımbay sözlerini şöyle tamamladı: “Biz herkesten çekiniyoruz . Bursaspor kadro olarak kaliteli isimlere sahip. Mesela biz Del Valle’ye dikkat edeceğiz. Kasımpaşa’dan eski öğrencim. İyi oynarsa çok maç kazandırır. Çok iyi insan, iyi profesyonel. Bazı şeylerden etkilenir. Şuan Del Valle gibi oyuncu bulmak çok zor. Her iki ayağını kullanıyor. Böyle oyunculara sahip çıkmak gerekiyor.”

 

Antalyaspor’un Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, zorlu maç ve Bursaspor’la ilgili düşüncelerini OLAY Spor ekibinden Orhan Güney ve Erkan Sağlık’a anlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X