Samsun’a milli maç sinyali!

Olağan toplantısını Karadeniz’de gerçekleştiren Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, Samsunspor’u ziyaret etti ve yapımı süren yeni stat için müjdeyi verdi.

Samsun’a milli maç sinyali!

Türkiye Futbol Federasyonu olağan toplantısı, Yıldırım Demirören başkanlığında Samsun’da gerçekleştirildi. Samsunspor Nuri Asan Tesisleri’nde basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından Demirören, başkan vekilleri Servet Yardımcı, Nihat Özdemir, Ali Dürüst, Hüsnü Güreli ve İbrahim Usta ile yönetim kurulu üyeleri Mustafa Çağlar ve Arif Koşar, Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu’ya ziyaret etti. Ziyarette Demirören, Ertuk Tutu’ya milli takım forması, Tutu da Demirören’e Atatürk heykeli hediye etti.  

TEŞEKKÜR EDİLDİ

TFF’den yapılan açıklamada, Samsun ziyareti sırasında gösterdikleri konukseverlikten dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Samsunspor Kulübü Başkanı Tutu’ya teşekkür edildi. Açıklamada, ‘Bulunmaktan her zaman mutluluk duyduğumuz Samsun’un yeni yapılan stadyumunda A Milli Futbol Takımı’mızın oynayacağı bir maç organizasyonunda tekrar birlikte olacağımız temennisi ile esenlikler dileriz’ ifadesine yer verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X