Samsung’dan, iPhone’a bir taş daha

Galaxy S6 Edge’in reklam filminde ürünün özelliklerini tanıtan Samsung, Apple’ın iPhone modeline taş atma geleneğini sürdürdü.

Samsung’dan, iPhone’a bir taş daha

Geliştirdiği akıllı telefonların reklamını yaparken en büyük rakibi iPhone’a taş atmaktan çekinmeyen Samsung, bu geleneğini sürdürdü. 

Güney Kore merkezli teknoloji devi,  yeni amiral gemisi Galaxy S6 Edge’in reklam filminde Galaxy S6 Edge ve iPhone 6’yı karşılaştırdı.

Samsung tarafından yayınlanan ilk reklam filminde Galaxy S6’da olup ve iPhone 6’da olmayan özelliklerin altı çiziliyor. Ayrıca S6 Edge modelindeki geniş açılı selfie kapasitesine de dikkat çekiliyor.   

İkinci reklam filminin odağı ise akıllı telefonun kavisli ekranı. Şirket, ekrandaki kavisin akıllı cihazın kişiselleştirmesine imkan sağladığını iddia ediyor ve bu özelliğin iPhone 6’da bulunmadığına vurgu yapıyor.

Apple’a taş atma geleneğini sürdüren Samsung, reklam filmlerinin sonuna “Tüm akıllı telefonlar eşit değildir” notu düşmekten de geri kalmıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X